Arrangementer

Hva skjer i tiden fremover?

Hvert år huses det flere hundre små og store arrangementer rundt i landet. Det er ofte flere ting som skjer samtidig på arrangementene. Noen av de er events som er åpne for publikum, men de fleste er  lukkede møter og konferanser. Det er de store, åpne messene som får mest oppmerksomhet. Exporama har for eksempel tidligere huset storheter som Barack Obama, Bill Clinton og Arnold Schwarzenegger. Det er også andre steder som har huset for eksempel store jazzstjerner, ledende vitenskapsfolk og mange andre. 

I tiden fremover håper vi at det blir arrangert mange nye messer og arrangementer rundt om i landet. Det vi venter spent på nå er når det åpnes igjen etter korona. 

Arrangementer på Exporama

Store arrangementer for næringslivet

Næringslivet arrangerer konferanser i toppklasse. Derfor trenger de også steder som legger tilrette for dette. Andre arrangementer som næringslivet har er salgsmesser og bransjekonvensjoner.

Den store matmessen har stort sett blitt holdt på tidligere Exporama.  Den har vært svært populær hver høst uteliv- og restaurantbransjen. Det er også et av de meste besøkte arrangementene for privatpersoner. Mange liker å gå rundt på messe og prøve ut mat med nye smaker og lukter.

Arrangementer på Exporama

Konserter og dans

Med en stor messehall er det også mulig å ha arrangementer med fokus på dans og musikk. Dette er noe vi håper konferansestedene arrangerer mer av fremover, siden vi tror at folk lengter etter å bevege seg til musikk sammen med mange andre.