Arrangementer på Exporama

Hva skjer i tiden fremover?

Hvert år huser Exporama flere hundre små og store arrangementer. Selv om vi er et av Nordens største messesenter, har vi en rekke forskjellige rom og muligheter. Det er ofte flere ting som skjer samtidig, og selv om vi ofte reklamerer med events som er åpne for publikum, er det aller fleste lukkede møter og konferanser. Det er de store, åpne messene som får mest oppmerksomhet. Tidligere arrangementer har huset storheter som Barack Obama, Bill Clinton og Arnold Schwarzenegger, og vi har hatt over ti tusen gjester på bare én dag!

Exporama er også firmaet bak X meeting point, som er et nytt konsept. Her satser vi på tiltrekke oss store internasjonale firma med luksuriøse møtefasiliteter.

Arrangementer på Exporama

Store arrangementer for næringslivet

Med X Meeting Point ønsker vi å kunne tilby næringslivet det de trenger for å arrangere konferanser i toppklasse. Samtidig ønsker vi også salgsmesser og bransjekonvensjoner velkomne til vår enorme messehall.

Den store matmessen som stort sett har blitt avholdt hver høst har vært svært populær i uteliv- og restaurantbransjen. Det er også et av de meste besøkte arrangementene for privatpersoner. Mange liker å gå rundt på messe og prøve ut mat med nye smaker og lukter.

Arrangementer på Exporama

Konserter og dans

Med en stor messehall er det også mulig å ha arrangementer med fokus på dans og musikk. Dette er noe vi tenker å satse mer på fremover, siden vi tror at folk lengter etter å bevege seg til musikk sammen med mange andre.

Mange lurer på om Exporama er på vei bort fra konseptet sitt. I et samfunn som stadig er i endring må også vi tilpasse oss, og vi som jobber her gleder oss til å prøve ut forskjellige ting som ikke har vært forsøkt i så stor skala tidligere.

Mange lærer mye

Flere av våre tidligere arrangementer har fått mye omtale i media. Noe som vekket stor oppmerksomhet var da Barack Obama gjestet gründermessen i 2018, og snakket lenge om hva man må gjøre for å lykkes som gründer og forretningsmann. Med svarte limousiner og digre livvakter ble den tidligere amerikanske presidenten eskortert frem og tilbake til Gardermoen, uten at han gjorde noe annet i Norge.

Vi håper og tror på at vi kan gjennomføre store arrangementer i 2021. De som har opplevd tidligere arrangementer hos har som regel gode tilbakemeldinger. Å drive stort er en risikosport, men med en relativt solid økonomisk ryggrad tåler vi å gå på en smell. Vi er optimistiske, og håper at vi kan møtes snart!