Exporama » Blogg » Exporama i dag

Exporama i dag

Exporama i dag

Besøker du Exporama i dag er det dessverre ikke så mye som skjer. Etter at myndighetene vedtok å stanse alle større arrangementer har det vært tomme haller. Vi har brukt perioden til å pusse opp og innrede på nytt, og vi håper og tror at vi snart kan ønske alle velkommen til nye arrangementer hos Exporama.

X Meeting Point er et konsept vi utviklet for å gi næringslivet noe ekstra. Mye av det som er Exporama i dag, kommer fremover til å ha XMP-logoen påskrevet i stedet, men det er altså de samme folka som står bak.

X Meeting Point

X Meeting Point er forsøk på å gi norsk møtevirksomhet et snev av luksus. Om du har vært på konferanse med jobben vet du at dette ikke alltid er like morsomt, og det er mange kjedelige og slitte møtelokaler rundt om i landet.

Med XMP satser vi på å ha behagelige stoler og godt inneklima på konferanserommene. Vi bytter ut traktekaffen med kaffemaskiner som lager kaffe av nymalte bønner, og vil prøve å tilby gjestene snacks og mat av høy kvalitet.

Exporama i dag

Hos Exporama vil du finne det aller meste du trenger for å ha en vellykket konferanse, og du vil finne blant annet:

  • Marriot konferansehotell med over 100 rom
  • 32 konferanserom med klimakontroll og gode stoler
  • Restaurant og bar som holder høy standard

Noe å glede seg til

Vi ønsker at Exporama i dag skal fremstå som et attraktivt messesenter. Mange firma som har hatt konferanser hos oss forteller at de ansatte ikke kunne slutte å skryte av maten, rommene og den generelt høye standarden vi har.

Det er jo ikke alltid like lett å motivere de ansatte til å dra på konferanser. Mange synes det er kjedelige å sitte i slitne forelesningssaler. Vi håper og tror at vi kan gi et godt tilbud til norsk næringsliv, og at vi kan gi de som jobber i bransjen et entusiastisk push videre.