Exporama » Blogg » Exporama i dag

Exporama i dag

Exporama i dag

Besøker du Exporama i dag er det dessverre ikke så mye som skjer. Etter at myndighetene vedtok å stanse alle større arrangementer har det vært tomme haller. Det de har brukt perioden til er å pusse opp og innrede på nytt.

De har nå utviklet et nytt konsept for å gi næringslivet noe ekstra. Mye av det som er Exporama i dag, kommer fremover til å ha det nye konseptet sin logo påskrevet i stedet, men det er altså de samme folka som står bak.

Konseptet

Konseptet er forsøk på å gi norsk møtevirksomhet et snev av luksus. Om du har vært på konferanse med jobben vet du at dette ikke alltid er like morsomt, og det er mange kjedelige og slitte møtelokaler rundt om i landet.

Med Konspetet satser de på å ha behagelige stoler og godt inneklima på konferanserommene. De bytter ut traktekaffen med kaffemaskiner som lager kaffe av nymalte bønner, og vil prøve å tilby gjestene snacks og mat av høy kvalitet.

Noe å glede seg til

De ønsker at Konseptet i dag skal fremstå som et attraktivt messesenter. Mange firma som har hatt konferanser hos de forteller at de ansatte ikke kunne slutte å skryte av maten, rommene og den generelt høye standarden de har.

Det er jo ikke alltid like lett å motivere de ansatte til å dra på konferanser. Mange synes det er kjedelige å sitte i slitne forelesningssaler. Med Konseptet håper og tror de at de kan gi et godt tilbud til norsk næringsliv, og at de kan gi de som jobber i bransjen et entusiastisk push videre.