Exporama

Dedicated to excellence

Exporama messesenter lå sentralt til på Hellerudsletta, omkring to mil nord for Oslo sentrum. Med store haller og mye plass kunne man arrangere omfattende messer og store konferanser her. 

Ønsker du å finne frem til der Exporama lå, er det aller enkleste å spørre telefonen din: “Hvor ligger Exporama?”. Om ikke GPSen din finner frem, er det fortsatt håp. Følg E6 nordover fra Oslo i rundt 20 kilometer. Når du kommer til Hvam, følger du Riksvei 22, og etter 500 meter finner du det.

Med 32 store konferanserom og en enorm messesal kunne Exporama huse omtrent alle slags arrangementer som krever mye plass.

Exporama

Hva slags arrangementer Kunne man finne på Exporama?

Exporama

Salgsmesser

Salgsmesser for bransjer der det ble vist frem nye produkter

Exporama

Konvensjoner

Konvensjoner for tegneserier og annen pop-kultur

Exporama

Store konserter

Store konserter og dansearrangementer

Litt historie

Exporama ble bygget i 1999, men har blitt utvidet flere ganger for å kunne huse enda større messer og store konferanser for de største bedriftene i Norge. Mange lurte på om Exporama kunne være for stort og dyrt for mange bedrifter. De tilbø lokaler i alle slags størrelser, og det var ofte mange arrangementer samtidig. Dette ga en spennende atmosfære med mye egenart, og de aller fleste følte at de hadde lært mye etter et besøk her.

Exporama

De største bransjemøtene

Det finnes mange tidligere arrangerte messer, men noe av det som har skilt seg mest ut, er den store gastronomi-messen arrangert av restaurant- og utelivsbransjen. Med nye smaker på tapeten og Norges kokkeelite på besøk kunne mye spennende skje.

Mange andre arrangementer har fått mye omtale. Noe som ble slått opp stort, var da det var entreprenørmesse for noen år siden, og de fikk selveste Barack Obama til å komme og tale. Av andre storheter som har vært på besøk kan vi nevne både Bill Clinton og Arnold Schwarzenegger.

Optimisme rundt Exporama

Store konvensjoner og konferanser har blitt mer og mer populære i løpet av de siste 20 årene, og siden starten har Exporama stort sett hatt et positivt resultat. Med over 20.000 kvadratmeter å boltre seg på, 32 store konferanserom, og et konferansehotell med plass til tusenvis av deltagere vegg i vegg, er Exporama en naturlig partner for større firma og organisasjoner. Alle har forskjellige ønsker og visjoner for hvordan slike arrangementer skal foregå.