Skip to content
Exporama » Blogg » Hellerudsletta messe og konferansehaller

Hellerudsletta messe og konferansehaller

Konferanse publikum konferanseholdere

På Hellerudsletta i Oslo ligger det som var Exporama sentralt til. Om du ikke har vært her før så er det et kjempestort område hvor man både kan ha konferanser og holde messer. Det er populært blant Oslofolk og lett å finne for de som kommer utenbys fra og.

I nærheten av alt

Hellerudsletta i Oslo er et knutepunkt og lett å komme til og fra. Alle slags mulige messer og konferanser holdes her. Det arrangeres og alt fra konserter til spillsamlinger og russetreff så det er kanskje Norges mest allsidige arena. Booker du kan du få ekstra gode tilbud, så sjekk hjemmesidene nå.

På Hellerudsletta får du alt du trenger for å arrangere et vellykket arrangement. Stedet er godt etablert og har en allsidighet som få andre steder kan konkurrere mot. Kontakt dem i dag for gode tilbud og referer til dette blogginnlegget. Ikke vent med å arrangere noe du alltid har hatt lyst til.

Bare gode priser

Hellerudsletta messe og konferansehaller er et stort område sentralt plassert på østkanten i Oslo. Sjekk ut alle mulighetene nå før du arrangerer ditt neste event. Stedet er godt kjent for alle i området, og enkelt å komme til, så du er garantert å få mange besøkende når du velger det tidligere Exporama.