Exporama » Blogg » Konferanse og messesentere i Norge

Konferanse og messesentere i Norge

Exporama Norge

Av messelokaler er kanskje exporama i Oslo det mest kjente. I over tjue år har det blitt arrangert messer og konferanser her på Hellerudsletta rett utenfor Oslo sentrum. Med 32 store konferanserom og messesal på mange tusen kvadratmetre, er det trolig Norges største og viktigste messehall.

Hjem for store konserter

Exporama er ikke bare en messehall, men også hjem for store konserter med kjente artister. Både salgsmesser og konvensjoner for blant annet tegneserier, er blitt holdt der. Det er så stort at det ikke er uvanlig at flere arrangementer holdes samtidig. Det gir muligheten til å møte andre med særinteresser.

Snart blir det mer liv på Exporama etter koronastengt. Da blir det igjen mulig å holde store konferanser for næringslivet, litteraturfestivaler for lesehester og matfestival for de matglade. Imens må messehallen vente som alle andre. Kanskje ligger det også noen nye planer og venter på å bli realisert på de ulike messehallene.

Opplev en stor messe

Konferanse og messesentere i Norge er for tiden koronastengte. Nå venter de spent på å kunne åpne igjen og ønske velkommen til store, og mindre, arrangementer. Kanskje har du selv en ide til en messe eller begivenheter da er det bare å starte planleggingen, hente kapital og realisere de store drømmene.

Tags: