Om Exporama

Et senter for opplevelser

Har du hørt om Exporama? Mange har sett de hvite og brune bygningene som utgjør et av Nordens største messesenter når de har kjørt fra Gardermoen til Oslo sentrum. Exporama har i over tjue år hatt mange forskjellige slags arrangementer, og tusener av gjester har hatt opplevelser de sent vil glemme. Med alle slags fasiliteter og en høy grad av fleksibilitet kan Exporama huse nesten alle slags arrangementer som krever mye plass innendørs. Både konserter, messer, konferanser og dansearrangementer har gått for seg omtrent knirkefritt, og vi ser frem til flere.

Exporama ligger Lillestrøm kommune, omtrent 20 kilometer nord for Oslo sentrum. Det er heller ikke mer enn 20 kilometer til Norges hovedflyplass, noe som gjør også gjør stedet attraktivt for internasjonale konferanser.

Om Exporama

Fakta om Exporama

Exporama ligger på Hellerudssletta, om lag fem kilometer utenfor Lillestrøm sentrum. Den store messehallen ble bygget i 1999, og noen år senere ble konferansesenteret og hotellet med over 100 rom ferdigstilt.

Med over 20.000 kvadratmeter gulvplass er det omtrent bare fantasien som setter grenser for hvilke arrangementer man kan ha. Konferansesenteret har i tillegg 32 store konferanserom med alle fasiliteter, og man kan også benytte seg av et av våre 7 spesiallagde, lydtette møterom om man vil fokusere.

Om Exporama

Opp og ned og opp igjen

For noen år siden var det mange som lurte på om Exporama kom til å gå konkurs. De siste årene frem mot 2020 gikk faktisk ganske bra. Med nye eiere og investorer ser vi positivt på tiden fremover, og det er mye som skjer.

Det blir nye arrangementer hos Exporama hele tiden fremover, og mange av disse er åpne for besøkende. Følg gjerne med på agendaen over hva som skjer. Om du vil se om fasilitetene er egnet for ditt firma, kan vi også gi deg en rundtur der vi kan presentere forskjellige løsninger.

Opplevelser du husker

Exporama ønsker først og fremst å være et senter for opplevelser. Der vi i starten satset mest på salgsmesser for forskjellige bransjer, har vi i dag et større fokus på underholdning og kultur. Det har også vært snakk om å arrangere en vinterfestival med både norske og internasjonale artister, og så fort ting blir litt lettere er det mye som kommer til å skje.

Lurer du på om Exporama kan levere gode opplevelser også i fremtiden? Vi lever i håpet, og tror at det blir veldig bra fremover. Vi har både matmesse, partikonferanser og science fiction-konvensjon på agendaen. Vår visjon er å være et messesenter som tilpasser seg kundenes ønsker og gir alle en spesiell og minneverdig opplevelse.